Välkommen att följa med på min resa.

Välkommen att följa med på min resa.

Hej!

Från och med den 1 februari 2018 har jag sagt upp mig för att följa mitt hjärtas innersta röst, att göra det jag tror på, att våga gå min egna  väg.

IMG 4359 - Välkommen att följa med på min resa.

Att kunna vara sann mot sig själv,

IMG 4358 - Välkommen att följa med på min resa.

och att låta insidan skina även på utsidan.

pinit fg en rect red 28 - Välkommen att följa med på min resa.

2 thoughts on “Välkommen att följa med på min resa.

  1. Heja Johanna😊Du gör alldeles rätt..följ den rösten💕 Jag gör det också och det visar sej alltid stämma,kanske inte genast men efter ett tag när man tittar tillbaka,det känns som du har blivit otroligt stark under dom här åren,och vilka härliga recept du lägger ut😊 sen skriver du jättebra,man får inspiration av dej☺️💕Stor lycka till kram💕

    1. Tack Marie!🙏🏻
      Så fina ord☺️ Ja, tänk vilken resa jag har varit på sedan vi sist gick längs korridoren på Dallas. Vem kunde då tro detta??😄 Det är så givande att skriva och få dela mina tankar. Tror att jag bearbetar dessa år som ligger bakom mig genom skrivandet. Så roligt att du blir inspirerad!! Forsätt gärna att läsa😊 många kramar till dig❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *