Nu äger jag min tid.

Nu äger jag min tid.

Jag heter Johanna och är 36 år, lyckligt gift med Torbjörn och mor till 4 barn. Oskar 15, Tuva 9, Tilda 7 och Olle 2 år.

IMG 4480 - Nu äger jag min tid.

IMG 4019 1 e1515494395734 - Nu äger jag min tid.

Mina tankar med denna blogg är att visa ett sätt att leva, att kunna vara en inspiration för andra. Att berätta vad livets resa hittills lärt mig. Jag kommer dela med mig av recept på naturlig mat, yoga och att leva livet nära naturen.

IMG 4298 1 e1515494529766 - Nu äger jag min tid.

Mitt intresse för naturlig ren mat började då min yngsta dotter var 3 månader och drabbades av mjölkprotein och äggallergi, för att kunna fortsätta amma henne behövde jag utesluta detta ur min egna kost, vilket var en stor utmaning. Jag fick ändra mitt sätt att tänka och lära om på nytt, idag är jag väldigt tacksam över denna kunskap.

Då hon var drygt 3 år drabbades hon av en tumör som sitter på vänstra ögats synnerven, hon fick genomgå en 85 veckors lång cytostikabehandlling, denna behandling gjorde tyvärr att hon tappade all aptit och detta kämpar vi fortfarande med dagligen.

Denna period var en stor prövning för hela familjen med alla resor till och från sjukhus, akuta ambulansresor, provtagningar, alla biverkningar och låga värden.

Idag har hon ca 40% syn kvar på det drabbade ögat och hon anses färdigbehandlad. Hon kommer att gå på kontroller i 10 års tid efter avslutad behandling.

IMG 4202 - Nu äger jag min tid.

Yogan kom in i mitt liv då min äldsta son var runt 1 år, som ensamstående mor var detta en skönt andrum.

Jag tillbringar idag många timmar på yogamattan för att finna mitt inre lugn.

IMG 4331 1 - Nu äger jag min tid.

Jag hoppas ni blev nyfiken och vill följa med i min vardag med alla ungar och hundar blandat med yoga och matlagning, alltifrån surdgesbakning till ghee kokning.

 


 

 

pinit fg en rect red 28 - Nu äger jag min tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *